Hebt u regelmatig te maken met flexibele personeel? ziet u op tegen de administratieve rompslomp en de risico’s die het inhuren van personeel met zich meebrengen? Dan kan Payroll Service Noord BV voor uw bedrijf de oplossing zijn.

Wat is payrolling?

Bij payrolling nemen wij de salarisadministratie, het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s van u over. Payroll Service Noord BV wordt formeel werkgever van uw medewerker(s). U bent verlost van de administratieve taken en de juridische verplichtingen als werkgever en kunt zich weer focussen op uw belangrijkste taak; het runnen van uw bedrijf.

Hoe gaat payrolling in zijn werk?

Ook al wordt Payroll Service Noord BV formeel werkgever van uw medewerkers, u hebt en houdt de touwtjes in handen. De werving en selectie van uw medewerkers blijft u zelf doen. Uw medewerkers zullen exclusief voor u werken. U bent degene die bepaalt wie voor uw bedrijf werkt en tegen welk uurloon.

Betalen per gewerkt uur

U betaalt Payroll Service Noord BV een all-in tarief voor de daadwerkelijk gewerkte uren van het personeel. Payroll Service Noord BV neemt alle administratieve taken en juridische verplichtingen als werkgever uit handen, zodat u daar geen omkijken meer naar hebt.

Wat zijn de voordelen van payrolling?

Door te kiezen voor Payroll Service Noord BV kunt u zich (weer) optimaal richten op het runnen van uw bedrijf. Payroll Service Noord BV neemt uw personeel op de payroll, verzorgt de contracten en de salarisadministratie en zorgt ervoor dat aan alle werkgeversverplichtingen wordt voldaan. Bovendien loopt u niet langer het risico op doorbetaling van uw personeel bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Wat zijn de kosten van payrolling?

De all-in tarieven van Payroll Service Noord BV zijn zeer scherp en glashelder. U kunt rekenen op volledige transparantie in de tariefstelling. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij hanteren een all-in tarief van 1,75 x het brutoloon. In dit tarief zijn alle verplichte reserveringen en afdrachten inbegrepen.

Interesse?

Ieder bedrijf is uniek en elke samenwerking is anders. Wij gaan graag met u om tafel om uw specifieke wensen en vragen te bespreken. Wilt u meer informatie of meteen een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Payroll Service Noord BV
Website: payrollservicenoordbv.nl
Tel: 06-18035164 (dhr. G.M. Sliekers)